Praktijk Fontaine  
/

    werkt aan gezondheid met Chinese geneeswijzen  

Route

Houten is Fietsstad 2018. De praktijk ligt op het kruispunt van fietsroutes 3 (van het Rond naar Castellum) en 6 (van het Oude Dorp richting Odijk) in Houten. De routenummers staan aangegeven op de lantaarnpalen. 

Met de auto neem je op de rondweg de inprikker de Gilde. Je komt op een T-splitsing. Volg je die naar links, dan ga je daarna de 2e rechts, en volg je de T-splitsing naar rechts, dan ga je daarna de 2e links. Je bent dan op de Odijkseweg. Nummer 21 ligt aan het kruispunt met het rode fietspad. Parkeren kan doorgaans tegenover of schuin tegenover. Slecht ter been? Laat het ons weten, dan maken we een parkeerplaats dichtbij beschikbaar!

 

Adres

Odijkseweg 21

3994 AS  Houten

tel: 06 36 200 987

Mail: marleen@praktijkfontaine.nl


Openbaar vervoer

Vanaf Station Houten Centraal is het tien minuten lopen naar de praktijk, of vijf minuten met een fiets. Vanaf het station ga je naar de uitgang Onderdoor. Je gaat richting het oosten en loopt richting het gouden gebouw dat midden op het Rond staat. Je volgt hierbij de fietsroute. Achter het gouden gebouw loop je naar rechts, onder de poort door naar het Wernaarseind, dat overgaat in de Snijdersgilde. Aan je linkerhand zie je na een tijdje een school en grasveld. De praktijk ligt schuin tegenover de eerste kruising na het grasveld. Pas op met oversteken, fietsers rijden hard in Houten.