Praktijk Fontaine  
/

    werkt aan gezondheid met Chinese geneeswijzen  

Acupunctuurpraktijk in Houten        

Welkom!

Acupunctuur is werkzaam bij veel meer klachten dan wij in Nederland gewend zijn. Die pijn die je echt dwars zit. Dat ongemak waar je mee rond blijft lopen. Met acupunctuur kan je je lichaam helpen om alles weer lekkerder te laten verlopen. Door pijn weg te nemen, makkelijker te bewegen, minder misselijk te zijn, je hormonen te reguleren, beter te slapen. Niet alles kan, maar heel veel wel! 

Acupunctuur is veilig, zacht en krachtig. Wil je weten wat acupunctuur voor jouw klacht kan doen? Vraag gerust of maak een vrijblijvende korte afspraak! In de praktijk werken we uiteraard veilig volgens een Covid protocol. 

Je vind op deze website allerlei informatie over wie je behandelt, wat er kan in de praktijk en waar je de praktijk in Houten vindt. Bellen voor een afspraak of een vraag kan op 06-36200987. Je kan ook een mail sturen naar Marleen@praktijkfontaine.nl of vul het formulier in onder  Contact

Het bestrijden van (chronische) pijn en verbeteren van bewegingsbeperking is een specialisme. Hiervoor hanteer ik de methode van Dr. Tan's Balans Methode Acupunctuur. Deze soort behandeling heeft verschillende voordelen: je hoeft niet, zoals bijvoorbeeld bij dry needling, op de zere plek behandeld te worden. En vaak is er in de eerste behandeling al merkbaar verschil.