Praktijk Fontaine  
/


    werkt aan gezondheid met Chinese geneeswijzen  

(Hernieuwde) Oproep 17 mei 2019

Ik zoek nog vier mensen met chronische, constante pijn in de rug die ik mag behandelen. 

Chronische rugpijn is afschuwelijk. Dag in, dag uit dezelfde nare pijn in je rug. Ik heb er het afgelopen jaar zes mensen mee mogen behandelen. Alle zes hadden al resultaat tijdens de eerste behandeling. Bij vijf van de zes is deze klacht inmiddels al blijvend verholpen. Ook na 20 of 40 jaar pijn. Ook nadat operaties en spuiten en diverse pijnbestrijdingsmiddelen niet hielpen.

Wetenschappelijk is allang bewezen dat acupunctuur een zeer goede behandeloptie is voor chronische (lage) rugpijn. In de Verenigde Staten wordt het in de strijd tegen pijnstillerverslaving steeds vaker ingezet. Maar het resultaat dat ik nu boek bij deze zes mensen? Dat is zó spectaculair dat ik er meer mee wil gaan doen. Ik wil huisartsen gaan benaderen, meer mensen helpen. En voor een huisarts (en mezelf) vind ik zes nèt geen overtuigend getal.
Ik zoek dus nog vier mensen met chronische, constante pijn in de rug die ik mag behandelen.

Voorwaardes:
• Chronische rugpijn, dagelijks en constant, al meer dan twaalf weken.
• Het is echt goed voelbaar en zakt nooit onder een 3 op een schaal van 10 (10 is het ergst)
• Er kan veilig behandeld worden met acupunctuur (er zijn weinig contra-indicaties). Je kan mijn praktijk op de eerste verdieping bereiken (neem contact op als dit niet lukt, dan bespreken we wat mogelijk is)
• Niet-goed-geld-terug-actie speciaal voor chronische rugpijn: De intake (en behandeling) is gratis als je geen enkele vermindering van je pijn voelt (gemeten op een schaal van 0 tot 10) na de behandeling. Je bent eerlijk over wat je voelt. Ik ben eerlijk over de getallen en deel gegevens alleen anoniem. Voel je effect van de behandeling, dan betaal je gewoon het normale tarief. Mijn praktijk voldoet aan de voorwaarden voor een verzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent.

Mensen met chronische rugpijn krijgen voorlopig voorrang in de agenda, maar mensen met andere klachten zijn natuurlijk ook gewoon welkom!

Stel hier een vraag of maak meteen een afspraak